Astrid & Daan

Je trouwdag is een uitzonderlijke dag, en voor eens in je leven wil je dan ook zorgeloos kunnen genieten en mag het jouw aan niets ontbreken. Tien maanden voor ons trouwen hebben wij Sina van Harn als onze steun en toeverlaat in de armen genomen voor onze betoverende dag en de voorbereidingen daar naartoe. Het was misschien wel de beste beslissing die wij aan het begin van ons trouwen konden nemen en waardoor wij tot op vandaag de dag alleen maar met verliefdheidsgevoelens kunnen terugdenken aan de hele opbouw er naartoe.
In de voorbereidingen was Sina ons behulpzaam bij al onze vragen, en zij wist onze prille ideeën tot iets indrukwekkends aan te vullen. Toen we verlegen zaten om een second opinion voor een trouwpak ging Sina zelfs mee. Ook dacht Sina ver van te voren vooruit betreft de praktische noodzaken, maar wist het ook zo te plannen dat het voor ons niet tot extra stress leidde.
Op de dag zelf was Sina kalm, in control en precies daar aan onze zijde wanneer het nodig was. Ze had zelfs nog een prachtige binnen ceremonie klaar liggen in het geval dat het weer zou omslaan, wat ook het geval was.
Al met al zijn wij Sina heel erg dankbaar voor haar uitzonderlijke professionaliteit en gave om kalm te blijven, in control en oog voor detail te houden op de dag waarvan wij veel verwachtingen en absoluut geen zorgen meer hadden.

 

Groetjes Astrid & Daan

Fotografie: Nandoonline